Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Britney Spears prekvapila fanúšikov: Tento krok od nej nikto nečakal!

Britney Spears Zobraziť galériu (2)
Britney Spears (Zdroj: Instagram B.S.)

LOS ANGELES - Slávna americká speváčka Britney Spears (42) je už dlhú dobo vo vojne s vlastnou rodinou. Najnovšie však na svojom profile na sociálnej sieti Instagram uviedla, že ich aj napriek viacerým problémom miluje a vyzerá to tak, že by sa mohla so svojimi blízkymi konečne zmieriť.

Od momentu, kedy súd zrušil opatrovníctvo, ktoré dávalo rodičom Britney Spears plnú kontrolu nad jej životom, uplynuli už viac ako 2 roky. Odvtedy boli medzi nimi veľmi napäté vzťahy a speváčka sa na ich adresu vyjadrovala veľmi nelichotivo.

V najnovšom príspevku na svojom profile na sociálnej sieti Instagram však napísala slová, ktoré od nej nikto nečakal. K fotke svojej rodiny, na ktorej bola mama Lynne, dcéry jej sestry a aj ďalší členovia napísala, že svojich blízkych miluje a chýbajú jej.

„Všetci máme s rodinou nejaké problémy, ale aj tak ju milujeme. Aj keď nie som na tejto fotke, tak sa tak cítim," napísala speváčka. „Zdieľam to preto, lebo moja rodina je nádherná a chýba mi," doplnila speváčka, ktorá tak spravila prvý krok k tomu, aby sa po rokoch napravili vzťahy medzi ňou a zvyškom jej rodiny. 

Britney Spears prekvapila fanúšikov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.S.)

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu